Τοπικά

Κανένα σημείο ζωής από τον 87χρονο αγνοούμενο από τη Ν. Δημητριάδα

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονταν οι έρευνες για τον 87χρονο πρώην εργαζόμενο της ΑΓΕΤ Αντώνη Καλαντζή που έφυγε την περασμένη Πέμπτη σε ανύποπτη χρονική στιγμή από το σπίτι του στη Νέα Δημητριάδα και δεν ξαναγύρισε πίσω.

Οι έρευνες διεξάγονται από το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αλλά και από εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η οποία ενημερώνει σχετικά:

«Σήμερα είναι η 3η μέρα ερευνών και θα στηθεί μία μεγάλη επιχείρηση το απόγευμα που ταυτόχρονα με την χερσαία, θα γίνει και θαλάσσια έρευνα με το υπερσύγχρονο σκάφος της Ε.Ο.Δ και 4 δύτες που θα σαρώσουν προκαθορισμένη περιοχή, επίσης θα πετάξουν και 2 Drone από την ομάδα για εναέρια σάρωση και επιτήρηση.

Συνολικά θα λάβουν μέρος πάνω από 15 άτομα της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας με όλο τον επιχειρησιακό εξοπλισμό που απαιτείται.

Ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας αλλά και των εθελοντών αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης ήταν άμεση και αστραπιαία. Από προχθές ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες σε όλες τις πιθανές διαδρομές που μπορεί ο ηλικιωμένος να ακολούθησε, ο οποίος συνήθιζε να μην απομακρύνεται από το σπίτι του.Το περιστατικό ελήφθη ως πολύ σοβαρό από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας από την πρώτη στιγμή καθώς είχε συμπληρωθεί 24ωρο από τη στιγμή της εξαφάνισης.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας παρακαλεί όποιος γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί στην Αστυνομία.