ΘεσσαλίαΛάρισα

Καμπάνα ενός χρόνου φυλακής με αναστολή στη 44χρονη που εξέδιδε την πρώην εστεμμένη στη Λάρισα

Με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή τιμωρήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, 44χρονη που συνελήφθη στην πόλη λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων διότι βοηθούσε μια 27χρονη να εκδίδεται έναντι του ποσού των 450 ευρώ.
Η 44χρονη, όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της “Ελευθερίας” αν και κατηγορείτο για την πράξη της μαστροπείας κατ’ επάγγελμα, εν τέλει η κατηγορία μετεβλήθη και κρίθηκε ένοχη για την πράξη της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη είχε συλληφθεί το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου στη Λάρισα, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, προήγαγε στην πορνεία 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο δράστιδες.
Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, ενώ από την κατοχή της 44χρονης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά της.

 

 

Πηγή: onlarissa.gr