Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 21:27
Κόσμος

Ισπανία: Μητέρα πουλούσε γυμνές φωτογραφίες των θυγατέρων της


Μια 41χρονη γυναίκα συνελήφθη στην Ισπανία επειδή πουλούσε γυμνές φωτογραφίες των θυγατέρων της, ηλικίας σήμερα 7, 8 και 15 ετών, για χρόνια στο Ίντερνετ, ανακοίνωσε η ισπανική αστυνομία.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από την αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας της επαρχίας της Σεβίλλης, στην Ανδαλουσία, άρχισε τον Σεπτέμβριο όταν η μεγαλύτερη κόρη της συλληφθείσας κατήγγειλε την ενέργεια αυτή της μητέρας της. Ο πρώην σύντροφος της μητέρας της, ο οποίος ήταν αυτός που συνόδευσε την 15χρονη έφηβη στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε επίσης αγωγή εναντίον της.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι η μητέρα της τη φωτογράφιζε και τη βιντεοσκοπούσε γυμνή, όπως και τις αδελφές της 7 και 8 ετών αντίστοιχα, και σημείωσε ότι έπρεπε να παίρνουν προκλητικές πόζες. Η 41χρονη κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε κι άλλη μια 8χρονη, ανηψιά του πρώην συντρόφου της, για τις φωτογραφίες αυτές παιδικής πορνογραφίας.

«Στην αρχή η μητέρα τους τούς έλεγε ότι οι φωτογραφίες αυτές προορίζονταν για ένα κάστινγκ μόδας και ισχυριζόταν ότι χρειαζόντουσαν οι γυμνές φωτογραφίες και αυτές με τα εσώρουχα για να μπορούν να υπολογίσουν τις διαστάσεις τους», σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, όταν η έφηβη κατάλαβε ότι πουλούσε τις φωτογραφίες τους, η μητέρα της τής είπε «ότι είχαν ανάγκη τα χρήματα για να φάνε».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρωτότοκη κόρη είχε «χρησιμοποιηθεί» και στις συναντήσεις με τους αγοραστές και για την εξαργύρωση των χρημάτων.

Οι πελάτες δεν ασέλγησαν σε βάρος της, σύμφωνα με την μαρτυρία της.

Η ανήλικη έδωσε στην αστυνομία ένα κινητό τηλέφωνο και έναν υπολογιστή που περιείχε γυμνές φωτογραφίες της ίδιας και των αδελφών της και κατέθεσε ότι ξυλοκοπούνταν αν αρνούνταν να πάρουν μέρος στις φωτογραφήσεις.

Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη της γυναίκας, η οποία έγινε ωστόσο στις 15 Οκτωβρίου. Επίσης στις 22 Οκτωβρίου συνελήφθη και ένας από τους αγοραστές των φωτογραφιών, ένας 49χρονος.

Στην μητέρα επιβλήθηκαν δικαστικά μέτρα που της απαγορεύουν να πλησιάσει τις κόρες της όπως και την ανηψιά του πρώην συντρόφου της.