Θεσσαλία

Θλίψη στα Τρίκαλα – Πέθανε ο αστυνομικός Βασίλης Κολώνας

Κατέληξε τα ξημερώματα στην Εντατική του νοσοκομείου Καρδίτσας, ο 54χρονος Τρικαλινός τροχονόμος Βασίλης Κολώνας που είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από ένα μήνα, όταν το όπλο που κρατούσε μέσα στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε, εκπυρσοκρότησε.

Ο Βασίλης Κολώνας παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε από τον τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα πάλεψε και μάλιστα κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Τρικάλων λίγες μέρες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ενώ και ψυχολογικά μέρα με τη μέρα ήταν καλύτερα, σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον.

Τις τελευταίες μέρες όμως η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Για νοσηλεία μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου της Καρδίτσας, καθώς στα Τρίκαλα η ΜΕΘ ήταν πλήρης. Εκεί και κατέληξε τελικά στις 04.30 τα ξημερώματα.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα τρία τους παιδιά και ένα μεγάλο κενό στην υπηρεσία του, στην Τροχαία Τρικάλων, όπου υπηρέτησε με συνέπεια, δείχνοντας ήθος και αξιοπρέπεια. Θα λείψει πολύ στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν άνθρωπος χαμογελαστός, με διάθεση να βοηθήσει τον καθένα.

 

πηγή: newsit.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com