Αθλητικά

“Η νέα σύμβαση για το ΕΑΚ είναι αντιγραφή των προηγούμενων – Μόνο το μίσθωμα αλλάζει”

Απάντηση σε όλους εκείνους που προσπαθούν να διαταράξουν τις σχέσεις του Δήμου Βόλου με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου με αφορμή τη εκμίσθωση του ΕΑΚ, έδωσε ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι το ΕΑΚ παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου εφόσον το ζητήσει, ενώ γίνεται ξεκάθαρο ότι η σύμβαση θα είναι ακριβώς η ίδια με όλες τις προηγούμενες συμβάσεις που υπέγραφε ο Δήμος Βόλου με την εκάστοτε διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Η μοναδική διαφορά όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι το οικονομικό τίμημα και τίποτα περισσότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

“Αναφορικά με τις αφελείς, έως κουτοπόνηρες, προσπάθειες που συνεχίζουν να εκδηλώνονται από ορισμένους, με στόχο να διαταράξουν τις σχέσεις του Δήμου Βόλου με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου έχοντας ως επίκεντρο τη χρήση του ΕΑΚ ξεκαθαρίζουμε κατηγορηματικά ότι:
Το γήπεδο (ΕΑΚ – Τάκης Συνετόπουλος) βεβαίως και παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, εφόσον αιτηθεί να το εκμισθώσει.
Το πλαίσιο της εκμίσθωσης αυτής ορίζεται με βάση τα ισχύοντα σε κάθε άλλη μίσθωση, όπου ο μισθωτής αναλαμβάνει να εκδώσει επ’ ονόματί του όλες τις αναγκαίες συμβάσεις και άδειες (ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, τηλεφωνική σύνδεση κλπ).
Και σε αυτή την περίπτωση θα ισχύσει το ίδιο ακριβώς καθεστώς που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στην εκμίσθωση του ΕΑΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι η νέα σύμβαση είναι αντιγραφή με όλες τις προηγούμενες συμβάσεις που υπέγραφε ο Δήμος Βόλου με την εκάστοτε διοίκηση του Ολυμπιακό Βόλου. Η μόνη διαφορά είναι ότι όλες οι προηγούμενες συμβάσεις είχαν οικονομικό τίμημα κάποιες χιλιάδες ευρώ, ενώ η σημερινή μόλις 700 ευρώ.
Τέλος είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος κι οι υπηρεσίες του θα συνδράμουν σε κάθε αίτημα για βοήθεια στις σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για άδειες και συνδέσεις.
Κάθε άλλος ισχυρισμός είναι εκ του πονηρού και μόνο σε φίλαθλα κίνητρα και στην αγάπη για την ομάδα δεν οφείλεται”.