ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μίνα Αρναούτη «έσπασε» τη σιωπή της: «Είπα στον Παντελή μην τρέχεις κι εκείνος αύξησε ταχύτητα – Όταν κάθισε στο τιμόνι ήταν…»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, Μαζί σου, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Μίνα Αρναούτη.

Η 31χρονη κοπέλα που ήταν συνεπιβάτισσα στο τζιπ που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, περιέγραψε όλα όσα έγιναν το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, λίγα λεπτά πριν το τρακάρισμα που στοίχησε τη ζωή στον τραγουδιστή.

«Ο Παντελής όταν κάθισε στο τιμόνι ήταν σιωπηλός, μια χαρά. Ήρεμος. Δεν είχε κάτι. Δεν μιλούσε. Η Φρόσω καθόταν δίπλα του. Στην αρχή καθόμουν στη μέση και πολύ γρήγορα πήγα και έκατσα δεξιά, γιατί άρχισε να τρέχει. Του είπα Παντελή μην τρέχεις και εκείνος αύξησε ταχύτητα και φοβήθηκα. Έβαλα τη ζώνη μου και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ τίποτα. Έρχεται η σύγκρουση. Αν είχε νευριάσει που του είπα να μην τρέχει δεν θα έπρεπε. Αυξήθηκε η ταχύτητα. Είδα ότι έρχεται η σύγκρουση.

Είχα στα 17 ένα ατύχημα και φοβόμουν υπερβολικά την ταχύτητα. Η τελευταία εικόνα που θυμάμαι ήταν ότι γύρναγε το αμάξι. Τις μπάρες να μπαίνουν στο αμάξι. Άκουγα θορύβους, χαλίκια. Μου φαινόταν αιώνας. Θυμάμαι λίγο τη φωνή της Φρόσως που αιφνιδιάστηκε. Έχω μια εικόνα πως φώναζα Παντελή, Παντελή και δεν πήρα απάντηση. Και νόμιζα πως είχε λιποθυμήσει. Το αυτοκίνητο το διαπέρασαν πέντε μπάρες», είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη!

Για τον τραυματισμό της συμπλήρωσε: «Δεν είχα κόκαλα στον θώρακα, μου έφτιαξαν άλλα οστά με ιατρικά υλικά. Όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω. Δεν ένιωθα το σώμα μου. Τα κόκαλα μου είχαν βγει και είχαν τρυπήσει την μπλούζα μου»