Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023 06:01
Τοπικά

Ηρθαν στα χέρια Νάνος – Γρηγορίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου όταν μετά από έντονη λογομαχία συνεπλάκησαν ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΚΚΕ, κ. Απόστολος Νάνος και ο ανεξάρτητος σύμβουλος, κ. Γιάννης Γρηγορίου και χρειάστηκαν η παρέμβαση συναδέλφών τους αλλά και η ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Αιτία του πολύ σοβαρού αυτού επεισοδίου ήταν η παρατήρηση του κ. Νάνου προς τον κ. Γρηγορίου, που είναι και πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής, ότι η παράταξή του ζήτησε την μείωση των τελών τραπεζοκαθισμάτων, στην προηγούμενη συνεδρίαση, και κακώς την συμπεριέλαβε στην καταγγελία του στον Τύπο και του ζλ΄τηησε να επανορθώσει.
Ακολούθησε μια ένταση, που όμως έληξε προσωρινά, ως απεδείχθη. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η συνεδρίαση συνεχιζόταν έκπληκτου όλοι στην αίθουσα είδαν τον κ. Γρηγορίου κραδαίνοντας κάποια χαρτιά να βρίσκεται στο μέρος του κ. Νάνου και σύμφωνα με μαρτυρίες να τον υβρίζει. Η αντίδραση τους επικεφαλής της ΛΑΣ ήταν άμεση και οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια, αλλά τελικά τους χώρισαν χωρίς άλλες δυσάρεστες περαιτέρω συνέπειες.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com