Τοπικά

Εφυγε από τη ζωή γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου

Εφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο παλιούς επιχειρηματίες του Βόλου και μουσικός. Πρόκειται για τον 60χρονο Γιάννη Καλαντζή που είχε ανοίξει το καφέ μπαρ Alter Ego.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία χθες το βράδυ ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του εδώ και καιρό, και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε συνταξιοδοτηθεί πρόωρα και είχε αποσυρθεί από τον επιχειρηματικό βίο το 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου δέκα μέρες είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική στη στεφανιαία μονάδα του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Χθες το απόγευμα γύρω στις 7.30 αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, και η οικογένειά του τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Όμως, για τον άτυχο 60χρονο ήταν ήδη αργά. Οι προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στον χώρο της μουσικής αλλά και σε ολόκληρο τον Βόλο, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο 60χρονος είχε ανοίξει το καφέ μπαρ Alter Ego στην Αγίου Νικολάου το 1988, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μουσικός και συγκεκριμένα ντράμερ, και έπαιρνε μέρος σε πολλές συναυλίες στο παρελθόν.

Τη δεκαετία του ’70 συμμετείχε στο συγκρότημα «Νοέμβρης ‘73» με τους Νίκο Παρθένη, Θεόδωρο Κουτσοβαγγέλη, Νίκο Ροδίτη και άλλους μουσικούς που έδιναν συναυλίες σε ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα. Εργάστηκε σε πολλά κέντρα και μουσικές σκηνές του Βόλου.

Άνθρωποι που τον γνώρισαν είπαν ότι ήταν ιδιαίτερα χαρισματικός άνθρωπος, με συγκεκριμένη φιλοσοφία και στάση, την οποία δεν πρόδωσε ποτέ στη ζωή του.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα,  Σάββατο, στις 12.30 το μεσημέρι από τον Άγιο Κοσμά.