Τοπικά

Επιτυχημένο το Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Από επιτυχία στέφθηκε το Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα δεξιώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και τα έσοδα διατέθηκαν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.
Το bazaar διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.
Η Ελένη Τασιά, εκπαιδευτικός του Ορφανοτροφείου, ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι από πολύ νωρίς το πρωί, οι δημιουργίες των αστυνομικών είχαν πουληθεί όλες.
Όπως δήλωσε «από τις πρωινές ώρες οι κατασκευές των αστυνομικών είχαν εξαφανιστεί και φέραμε και δικές μας κατασκευές από το Ορφανοτροφείο».
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλιας, τονισε «Μετά από πρωτοβουλία της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αστυνομικοί έκαναν δημιουργίες τις οποίες παρουσίασαν, ώστε τα έσοδα να διατεθούν στο ορφανοτροφείο. Εκτός από το έργο της αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή εγκλήματος, συνδράμουμε και κοινωνικά προσφέροντας από το υστέρημά μας κι εμείς όσο μπορούμε για τη στήριξη Ιδρυμάτων που έχουν ανάγκες». Μάλιστα επεσήμανε ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας συγκέντρωσε τρόφιμα τα οποία σήμερα δόθηκαν στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και στο Γηροκομείο