Τοπικά

Επιβεβαίωση του volosday.gr: Εκτός ΟΛΒ ο Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος

Μέσω email που εστάλη από το γραφείο του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ ενημερώθηκε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. ότι απομακρύνεται από τη θέση του.

Η απομάκρυνση του κ. Σταυριδόπουλου έγινε μετά την απόφαση που ελήφθη στη Γενική Συνέλευση του ΤΑΙΠΕΔ στις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς ο κ. Σταυριδόπουλος φέρεται ότι αντέδρασε σε έλεγχο χωρίς όρους οικονομικό και νομικό έλεγχο που ήθελε να κάνει το ΤΑΙΠΕΔ στο λιμάνι και ζήτησε ο έλεγχος να γίνει με προϋποθέσεις.

Στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε., με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, τοποθετούνται ο Καθηγητής Παντελής Σκάγιαννης και ο οικονομολόγος Γεώργιος Τολίδης.

Την Δευτέρα θα γίνει παράδοση στον νέο διευθύνοντα σύμβουλο και τον πρόεδρο του ΟΛΒ. Ο Γεώργιος Τοζίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης/Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.B.A.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Διπλωματική Εργασία: «Διεθνές Εμπόριο και Κατανομή Εισοδήματος»). Είναι επίσης στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.