Επίθεση με βαριοπούλες καταγγέλλει ο Νάσος Γουμενίδης – To βίντεο που ανέβασε στο Facebook

Μάρτιος 24th, 2018 | by admin
Επίθεση με βαριοπούλες καταγγέλλει ο Νάσος Γουμενίδης – To βίντεο που ανέβασε στο Facebook
Ελλάδα
0

«Μου έσπασαν το τζάμι και με χτύπησαν άσχημα.Προφανώς κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν τη δημοσιογραφία που παράγω, αλλά δεν θα σταματήσω» δηλώνει στο στιγμιότυπο

Επίθεση με βαριοπούλες καταγγέλλει ότι δέχτηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης στην λεωφόρο Κηφισίας.
Λίγο μετά την αποχώρησή του από τα στούντιο της εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, όταν δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητό του με βαριοπούλες.
Ο δημοσιογράφος ανέβασε βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στo Facebook ένα βίντεο, στο οποίο περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε.
«Δέχθηκα επίθεση. Είμαι γεμάτος αίματα. Ήταν δύο άγνωστοι, ένας με μηχανή και ένας ακόμη. Με χτύπησαν αρκετά, τραυματίστηκε το χέρι μου. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν τη δημοσιογραφία που παράγω, αλλά δεν θα σταματήσω. Προφανώς κάποιοι έχουν  μάθει να λύνουν έτσι τις διαφορές του. Μου έσπασαν το τζάμι και με χτύπησαν πολύ άσχημα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο περιστατικό», δήλωσε ο Νάσος Γουμενίδης.