Τοπικά

Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»

Με παραδοσιακούς χορούς, με τραγούδια και με τα κάλαντα τα πατροπαράδοτα τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος» δίνουν το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο. Και φέτος η διοίκηση και τα μέλη συμμετέχουν ενεργά στην εορταστική περίοδο υπηρετώντας τον εθελοντισμό και την παράδοση.

%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%cf%87%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%83

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση την περασμένη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείου Νέας Αγχιάλου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος» παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή. Στην εκδήλωση τα παιδιά του συλλόγου μας από τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής παρουσίασαν όμορφες χορογραφίες με την επιμέλεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής κας Μωραίτου Δέσποινας και τα τμήματα των παραδοσιακών χορών υπό την καθοδήγηση του κου Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη, χορούς και δρώμενα ενώ σε όλους προσφέρθηκαν αγχιαλίτικα κεράσματα. Σημαντική ήταν και η βοήθεια της κας Ραφαέλας Χατζηγιάννογλου στα δρώμενα με τα παιδιά.

%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%cf%87%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%831

Η επόμενη εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος» συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου, παρουσίασε χορούς ανατολικής Ρωμυλίας από τα χορευτικά του τμήματα προσφέροντας σε όλους τσίπουρο και κεράσματα.

Τέλος, σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11 η ώρα το πρωί μέχρι και νωρίς το απόγευμα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα τριγυρνώντας στους δρόμους και τις γειτονιές της Νέας Αγχιάλου.

Οι εκδηλώσεις, που θα ακολουθήσουν με την έλευση του νέου χρόνου, θα ανακοινωθούν μετά τον καθορισμό χώρων και ημερομηνιών.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com