ΕΜΥ: Ερχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Σε ετοιμότητα ο Δήμος Βόλου, εφιστά την προσοχή των πολιτών

Νοέμβριος 15th, 2017 | by admin
ΕΜΥ: Ερχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Σε ετοιμότητα  ο Δήμος Βόλου, εφιστά την προσοχή των πολιτών
Τοπικά
0

Την προσοχή των πολιτών  και την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων συνιστά ο Δήμος Βόλου, εν όψει ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην περιοχή από τις επόμενες ώρες. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Εν όψει ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΜΥ, να εκδηλωθούν και στην περιοχή μας από τις επόμενες ώρες, συνιστούμε στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ο μηχανισμός του Δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να παρέμβει σε κάθε έκτακτο περιστατικό»

 

Εκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ερχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

κτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους. πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  1. την Τέταρτη (15-11-2017) το όνιο, η Ηπειρος, η δυτική Στέρεα, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία, τη νύχτα οι Σποράδες και η Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
  2. την Πέμπτη (16-11-2017) κατά διαστήματα το ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι δυτικές Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.
  3. την Παρασκευή (17-11-2017) πιθανόν η ήπειρος μέχρι το πρωί. το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες, η δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (έκτος της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας).
  4. το Σάββατο (1Θ-11-2017) αρχικά όλη η χωρά έκτος από την ήπειρο και την Κέρκυρα. μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά (έκτος από την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη).
  5. την Κυριακή (19-11-2017) πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα

Η φωτογραφία είναι αρχείου