Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Εκανε το χρέος του ο Volos NFC, νίκησε και τον ΑΟ Σελλάνων

Ο Volos NFC πέρασε νικηφόρα και από το Προάστιο Καρδίτσας επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Σελλάνων, δίνοντας ταυτόχρονα ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους που διέρρεαν όλη την εβδομάδα τις γνωστές τους ανοησίες.
Οι Βολιώτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μάντζης μόλις στο 18ο λεπτό.
Ο Volos NFC είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ωστόσο είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω αστοχίας το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
Στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημόπουλος.
Volos NFC: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντόσης, Πιαστόπουλος (62ο Σαλαμούρας), Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία (89ο Ζέρης), Πέντα, Ηλιόπουλος (89ο Τζελίδης), Μάντζης (73ο Δεμηρτζόγλου).
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Στο +5 ο Ηρακλής από τη Νίκη – Αποτελέσματα, βαθμολογίες
21 Δεκεμβρίου 2025Αθλητικά
Νέα γκέλα για τη Νίκη, ισοπαλία με την Καβάλα
21 Δεκεμβρίου 2025Αθλητικά
Τα highlights από τη σπουδαία νίκη του Βόλου επί του Παναιτωλικού
21 Δεκεμβρίου 2025Βόλος












