Παραπολιτικά

Εγώ… o εγώ!

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει ο Γιάννης ο Αναστασίου, καθώς στο ΠΑΣΟΚ προσανατολίζονται σε άλλες επιλογές για το ψηφοδέλτιο και μένει εκτός νυμφώνος… το έγραψε και η Βάσω η Κυριαζή, «γάτα» στο ρεπορτάζ, στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και πολύ συγχύστηκε ο Γιαννάκος… που είδε, γνωστός άλλωστε για την οξύνοια και τη διορατικότητά του, «δάχτυλο» του Μπέου πίσω από το δημοσίευμα!!! (τελικά αυτός ο Μπέος έχει «στείλει» πολύ κόσμο…)

Και βέβαια εκεί στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ άρχισαν να το γλεντούν… και ιδού η απάντηση: «Μας πληροφόρησαν χθες για το προχθεσινό παραλήρημα του Γιάννη που επί 12 λεπτά μιλούσε (όχι επί προσωπικού βεβαίως – βεβαίως) και βαυκαλίζονταν: Εγώ ο αντικειμενικός, εγώ ο αμερόληπτος, εγώ ο σοβαρός, εγώ… ο εγώ «ευζωνάκι γοργό». Τρέξαμε να ακούσουμε και πήραμε φόρα… για να απαντήσουμε. Ηταν αδύνατο να παρακολουθήσουμε την τρικυμιώδη σκέψη του. Ήθελε μεγάλη προσπάθεια και καιρό για χάσιμο δεν είχαμε».

Ναι αλλά χάσατε και τη δυνατή εξομολόγηση του Γιαννάκου για το τι τον οδηγεί στην πολιτική: Η χαζομάρα! Ο ίδιος το είπε στο γνωστό μονόλογό του και ποιος είμαι εγώ που θα αμφισβητήσω την άποψη του Γιάννη… ιδιαίτερα όταν αναφέρεται στον εαυτό του…

Και να ήταν μόνο αυτό; Βγήκε ο άνθρωπος να αυτοπροσκληθεί στη σύναξη του ΚΑΡΑΒΕΛ γράφοντας, στο FB, το αμίμητο  «Δε θέλω να χαλάσω το κλίμα της συνάντησης (σημ. παρά τρίχα δεν χάλασε, δηλαδή…) με τους πρώην βουλευτές το Σάββατο στο Κάραβελ, μήπως όμως ήρθε η ώρα να συμμετέχουν στις συναντήσεις της Κ.Ε, οι επικεφαλής και τα στελέχη των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης…»

Και ήρθε ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΟΣΚ και τον «καθάρισε» στεγνά γράφοντάς του: «Επικεφαλής ψηφοδελτίου υφίσταται από την κατάρτιση του μέχρι και την επομένη των εκλογών μόνο όταν αυτές γίνονται με λίστα….Την επόμενη μέρα είναι ή βουλευτής ή απλά στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο». Κοινώς πολλά μας τα είπες Γιαννάκο, το κουβαδάκι σου και πιο κάτω… (ήδη πάντως γίνονται έρευνες να διαπιστωθεί αν και ποια σχέση έχει ο βλάσφημος με τον Μπέο…)

Αυτοί οι σοσιαλιστές βρε παιδί μου… δεν αναγνωρίζουν τις θυσίες των συντρόφων! Κι αν έχει κάνει ο Γιαννάκος, θυσίες…

Ολοι μαζί το… φάγανε (το ψητό)!

ΠΑΣΟΚ ΤΡΑΠΕΖΙ

Και ενώ ο Γιάννης ο Αναστασίου περιφέρει τον πόνο του ανά το διαδίκτυο, κάποιοι άλλοι το γλεντάνε, χωρίς μάλιστα να έχουν την ευαισθησία να τον προσκαλέσουν (εντάξει τρώει λίγο παραπάνω, αλλά… ας τον έστελναν, τουλάχιστον, πρώτα στο Δήμαρχο να τον κεράσει μια μακαρονάδα)… έτσι είδαμε την συλλεκτικού χαρακτήρα φωτογραφία με λεζάντα «  Βελεστίνο– Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι Εδώ! – Η Κέντρο αριστερά είναι Εδώ»! και μια ανησυχία (όποιος την είχε) έφυγε. Αν προσέξετε τα πρόσωπα θα καταλάβετε το πώς και το γιατί…  μέχρι πέμπτο κόμμα και πολύ πάει…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com