Τοπικά

Δωρεοπιταγές από το ΕΒΟΛ έδωσε ο Δήμος Βόλου σε άπορες οικογένειες

Τη χαρά να επιδώσουν σε 100 οικογένειες την οικονομική ενίσχυση με διατακτικές – δωροεπιταγές των 50 ευρώ που παρείχε η τοπική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ είχαν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου, κ. Θάνος Θεοδώρου και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας.

Η πρωτοβουλία της βιομηχανίας ΕΒΟΛ ανήκει προσωπικά στον διευθυντή της Νικήτα Πρίντζο που εξέφρασε την επιθυμία να συνδράμει ενεργά σε θέματα κοινωνικής μέριμνας δίδοντας δωροεπιταγές που μπορούν να εξαγοραστούν με είδη πρώτης ανάγκης από επιλεγμένα σχετικά πολυκαταστήματα ειδών διατροφής. Η επιλογή των αδύναμων οικονομικά οικογενειών έγινε από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ   και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βόλου με βάση στοιχεία και δεδομένα που αποδεικνύουν την οικονομική αδυναμία των δικαιούχων.

Επιδίδοντας τις διατακτικές – δωροεπιταγές ο Δήμαρχος Βόλου Θάνος Θεοδώρου ευχαριστώντας τη βιομηχανία ΕΒΟΛ και προσωπικά τον Νικ.Πρίντζο έκανε λόγο για τα θετικά αποτελέσματα της αγαστής συνεργασίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικών επιχειρήσεων. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει προτεραιότητα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια με συνεχή αρωγή και μέριμνα.