Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Εκτός τόπου και χρόνου Νάνση και ΣΥΡΙΖΑίοι για το πλαγκτόν – Ας σοβαρευτούν

«Εκτός τόπου και χρόνου» χαρακτηρίζει, με νέα απάντηση, τους αντιπολιτευτικούς, προκλητικούς και αστήρικτους ισχυρισμούς του ΤΕΕ Μαγνησίας και της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο», δηλαδή των ΣΥΡΙΖΑίων συμβούλων, σχετικά με το φυτοπλαγκτόν που παρατηρείται στις ακτές του Δήμου Βόλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αρ. Σαββάκης. Απαντώντας στις αστείες επιθέσεις που εξέφρασαν οι δυο φορείς για το ενδεχόμενο να συνδέεται το φαινόμενο και με την υπολειτουργία του Βιολογικού κατά τους προηγούμενες μήνες, σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του:

«Δεν θα παρακολουθήσουμε τις εκτός τόπου και χρόνου ανακοινώσεις για την εμφάνιση του φυτοπλαγκτού, τόσο του ΤΕΕ όσο και της κίνησης «Μαζί για το Βόλο». Απαντήσαμε επιστημονικά, συνιστώντας στους Ηρακλείς της ανακρίβειας, να είναι προσεκτικοί σε θέματα που στο τέλος αφήνουν αρνητικό αποτύπωμα στην πόλη, στις ποικίλες δραστηριότητές της, και στη ζωή των πολιτών.
Μας ενθουσιάζει όμως, η εκτίμηση που τρέφουν στην δύναμη του Βιολογικού. Η οποία είναι τόση, ώστε να διαπερνά το βουνό των Κενταύρων και να γεμίζει με φυτοπλαγκτόν, τις παραλίες του ανατολικού Πηλίου και τα νησιά των Σποράδων».