Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση – Ελέγξτε υδρόμετρα και εσωτερικά δίκτυα για βλάβες

Από τη ΔΕΥΑΜΒ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες – καταναλωτές

Παρακαλούμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την εξισορρόπηση του εσωτερικού υδραγωγείου  και στην ομαλοποίηση της υδροδότησης.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ και εξωτερικοί συνεργάτες έχουν αποκαταστήσει έγκαιρα είτε τις βλάβες που είχαν εντοπισθεί στο δίκτυο διανομής είτε στις παροχές υδροδότησης ενώ είτε μετά από συντονισμένες ενέργειες είτε μετά από κλήσεις καταναλωτών διαπιστώθηκαν και υποδείχθηκαν εσωτερικής διαρροές στα ακίνητα και αντικαταστάθηκαν σπασμένα υδρόμετρα.

DEYAMB

Επειδή παρόλο που αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση  στον Δήμο Βόλου, προβλήματα συνεχίζουν και υπάρχουν αφού η κατανάλωση παραμένει υψηλή είτε λόγω μη αποκατάστασης των εσωτερικών διαρροών των ακινήτων είτε λόγω αλόγιστης χρήσης του νερού.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους κατοίκους να ελέγχουν τα υδρόμετρά τους το εσωτερικό τους δίκτυο, τους ηλιακούς θερμοσίφωνες, τους επίτοιχους λέβητες αερίου και τις εξωτερικές βρύσες  και μόλις διαπιστώνουν οποιαδήποτε βλάβη να προχωρούν στην άμεση αποκατάστασή της. Για κάθε δε πρόβλημα ως προς την υδροδότηση να ενημερώνουν τη ΔΕΥΑΜΒ στα τηλέφωνα 24210 -55555, 40959  και 49946.

Ενδεικτικά παρουσιάζονται φωτογραφίες από τον τρόπο που αντιμετωπίσθηκε υδροδότηση ακινήτου. Επισημαίνουμε ότι πρωτίστως θα πρέπει να αποκαθίσταται DEYAMB1άμεσα το όποιο πρόβλημα στις εσωτερικές εγκαταστάσεις και να μην μονιμοποιούνται τρόποι για υδροδότηση που δεν προβλέπονται και θα δημιουργήσουν προβλήματα  στην υδροδότηση του ακινήτου αλλά και στην εν γένει λειτουργία του υδραγωγείου σε παρόμοιες με αυτές που συνέβησαν καιρικές συνθήκες.

Το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό που οφείλουμε να προστατεύουμε γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγουμε την σπατάλη του.