Άλλες Ειδήσεις

Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά… ενός έτους!

Είναι ομοζυγωτικά δίδυμα και -αν είχαν γεννηθεί στην Ελλάδα- θα πήγαιναν διαφορετικές χρονιές στο… σχολείο

Η μικρούλα Τζέιλιν γεννήθηκε στις 23:59, στις 31 Δεκεμβρίου του 2015. Ο ομοζυγωτικός, δίδυμος αδελφούλης της, ο Λιούις γεννήθηκε τρία λεπτά και… μια χρονιά μετά: Στις 00:02, της 1ης Ιανουαρίου του 2016!

Από τα χαριτωμένα και σπάνια γεγονότα που συμβαίνουν μια στο τόσο και που σε κάνουν να χαμογελάς, μιας και τα δυο παιδάκια, που γεννήθηκαν στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ είναι πολύ καλά στην υγεία τους, όπως και η μαμά τους.

Η Τζέιλιν ζύγιζε μόλις δύο κιλά και 240 γραμμάρια και ο Λιούις δύο κιλά και 70 γραμμάρια. Γεννήθηκαν πρόωρα και θα παραμείνουν στο μαιευτήριο, όμως είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Η μητέρα τους, η 22χρονη Μάριμπελ Βαλέντσια είναι ταμίας στο αεροδρόμιο της πόλης και ο άντρας της Λιούις Βαλέντσια είναι μηχανικός του αμερικανικού ναυτικού. Έχουν επίσης άλλη μια κόρη, την τριών ετών Ιζαμπέλα.

Ενώ ετοιμάζονταν να φύγουν για πρωτοχρονιά, παρουσιάστηκε μια επιπλοκή στην κύηση και επισπεύθηκε ο τοκετός. Η Μάριμπελ γέννησε τα παιδάκια της, που έγιναν θέμα στα ΜΜΕ όλου του κόσμου, με φυσιολογικό τρόπο.

Το «αστείο» είναι πως αν τα παιδιά της είχαν γεννηθεί στην Ελλάδα,τότε θα έπρεπε μάλλον να πάνε σχολείο… με μια χρονιά διαφορά!