Τοπικά

Δήμος Βόλου προς Μπαλλή: Ευπρόσδεκτο, αν και όψιμο, το ενδιαφέρον σας, ελπίζουμε να είναι ειλικρινές…

Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση σε ανάλογη ανακοίνωση του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή για το θέμα της μετατόπισης των πεσσών στις Νέες Παγασσές.

Καλώς τον και ας άργησε! Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στη Μαγνησία, Μάκη Μπαλλή που έσπευσε περιχαρής να ενημερώσει ότι μετά από 40 ολόκληρα χρόνια επιτέλους μετακινείται ο πεσσός που βρίσκεται στην πλευρά του ρεύματος εισόδου προς το Βόλο και η τοποθέτησή του σε άλλο σημείο που θα καθορισθεί από την Αρχαιολογική υπηρεσία.

Βεβαίως αν ενδιαφερόταν ειλικρινά για τα ζητήματα της πόλης, γι’ αυτό αλλά και για πολλά άλλα, θα είχε ενημερωθεί πολύ πιο μπροστά, αφού η Δημοτική Αρχή του Βόλου, χωρίς φανφάρες και διθυράμβους, πέτυχε να δοθεί μια λύση στο μείζον αυτό πρόβλημα, που ταλανίζει ιδιαίτερα τους κατοίκους των Νέων Παγασσών΄

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον του είναι ευπρόσδεκτο, επαναλαμβάνουμε εφόσον είναι ειλικρινές, και στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης και δεν είναι άλλη μια προσπάθεια οικειοποίησης των αγώνων και των προσπαθειών άλλων.

Η Δημοτική Αρχή παραμένει προσανατολισμένη στην παραγωγή έργου, χωρίς επικοινωνιακά τερτίπια, και σε αυτή την κατεύθυνση είναι ανοιχτή σε συνεργασίες, χωρίς καπελώματα και πολιτικάντικες φιοριτούρες. Μακάρι να προσαρμοστούν όλοι σε αυτή την αρχή και να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς, που ίσχυε για χρόνια.