Τοπικά

Δήμος Βόλου: «Ο Πουλάκης θέλει «παραμάγαζο» του ΣΥΡΙΖΑ τον Δήμο»

Νέα επίθεση της Δημοτικής Αρχής Βόλου εναντίον του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, εξαπολύεται με σημερινή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δήμου, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Σε γραφείο τακτοποίησης «ημετέρων» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μετατρέψει το υπουργείο Εσωτερικών ο γνωστός πια σε όλους για τις αντιδημοκρατικές και φασίζουσες συμπεριφορές του, Κώστας Πουλάκης, μη αφήνοντας περιθώρια αμφιβολιών για τα πραγματικά κίνητρά του στην επιχείρηση εξόντωσης του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, την οποία και έχει αναλάβει εργολαβικά.

Τώρα έχει ξεκινήσει προσπάθεια, με τις γνωστές πιέσεις και παρεμβάσεις που ασκεί προς τους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για να επιβάλλει ετσιθελικά σαν γενικό Διευθυντή του Δήμου, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Νικηφόρο, που όμως ήδη είχε ορισθεί στη θέση με απόφαση του Δημάρχου, όπως προβλέπουν οι σχετικές διαδικασίες.

Από τη Δημοτική Αρχή, λοιπόν, αντί των άκαιρων και άκυρων απειλών Πουλάκη, για πειθαρχικές διώξεις, αναμένεται η έγκριση της απόφασης του κυρίαρχου πολιτικού, δημοκρατικά εκλεγμένου, οργάνου της πόλης, του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία καταργείται η θέση αυτή.

Οι συνεχείς απόπειρες των κομματικών του ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσουν μέσω του ανεκδιήγητου γραμματέα τον έλεγχο του Δήμου και να τον καταστήσουν παραμάγαζο για να κάνουν ανενόχλητοι τα ρουσφέτια προς την πελατεία τους, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές και θα πέσουν στο κενό.

Η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου εξ αρχής εφάρμοσε την τακτική της ίσης αντιμετώπισης των πολιτών, ανεξάρτητα από κομματικές ή πολιτικές προτιμήσεις και έτσι θα συνεχίσει. Αν οι εκφραστές του ρουσφετιού και της φαυλότητας, όπως ο Πουλάκης, θέλουν να εξοφλήσουν γραμμάτια στα κομματικά τους στελέχη ας το κάνουν στην κυβέρνηση. Άλλωστε και ο ίδιος τέτοια θέση κατέχει, του κομματικού ειδικών αποστολών».