MobileΒόλοςΤοπικά

Δήμος Βόλου για Καπούλα: Πλήρης άγνοια για τα αθλητικά πράγματα και το έργο του Δήμου

Από τον Δήμο Βόλου σε απάντηση κριτικής της υποψήφιας Δημάρχου, Νανσης Καπούλα, για τα αθλητικά πράγματα της πόλης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ιδιαιτέρως απογοητευτική, για ένα «νέο» μάλιστα άνθρωπο που φιλοδοξεί να προσφέρει στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας, αποδείχθηκε η «συνέντευξη – παρωδία» της υποψήφιας για το Δήμο, Νάνσης Καπούλα, σε μια γνωστή σε όλους για την μονομέρεια, την μεροληπτικότητα και τις μικροπολιτικά δόλιες στοχεύσεις των παραγωγών της, ραδιοφωνική εκπομπή.

Είτε λόγω της πρόδηλης άγνοιας που την διακρίνει, είτε λόγω της ανάγκης να διατυπώσει κάποιο λόγο και να ξεφύγει από την πολιτική της ανυπαρξία, είτε σε συνδυασμό και των δύο, η «συνέντευξη» μεταλλάχθηκε σε ένα διαγωνισμό ασύστολων ψευδών και ανυπόστατων αναφορών, στα όρια της γελοιότητας.

Επειδή το θράσος περίσσεψε, τόσο από την πλευρά της, όσο και από την πλευρά των «καθοδηγητών» της, υποχρεωνόμαστε να σταθούμε σε δυο – τρία σημεία, τα βασικότερα, από τα όσα χωρίς αιδώ και γνώση υποστήριξε:

Πρώτον και σε ό,τι αφορά την εκτέλεση έργων στον τομέα του αθλητισμού και τον εξ ολοκλήρου ψευδή ισχυρισμό της ότι η πόλη στερήθηκε από αυτά, υπενθυμίζουμε ότι στη διάρκεια της θητείας μας είτε κατασκευάστηκαν εξ αρχής, είτε ανακατασκευάστηκαν, είτε ολοκληρώθηκαν το βοηθητικό του ΕΑΚ, το Βασδέκειο, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Αγριάς και τα γήπεδα Νεάπολης και Πορταριάς. Ακόμη, αυτή την περίοδο, εξελίσσονται οι εργασίες για την επισκευή και αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς (προϋπολογισμού 500.000 ευρώ) που αφορά βεβαίως τη νεολαία μας και όλους τους πολίτες που επιθυμούν να γυμναστούν.

Ακόμη, σε ό,τι αφορά το περίφημο και πολύπαθο, από την άθλια προπαγάνδα συγκεκριμένων κύκλων,  ΕΑΚ, την ενημερώνουμε ότι ήδη από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει εγκριθεί ποσό 250.000 ευρώ και ο Δήμος Βόλου έχει υποβάλλει και εκκρεμούν προς έγκριση στην ΓΓΑ τεχνικά δελτία, συνολικού προϋπολογισμού 2,2 εκατομ. ευρώ.

Δεύτερον, για το κολοσσιαίο ψεύδος, που προδίδει απόλυτη άγνοια, ως μη όφειλε πάντως λόγω και της θέσεως της στο παράρτημα του ΤΕΕ, για το οποίο συχνά – πυκνά επαίρεται, ότι δηλαδή ο Δήμος Βόλου δεν «πήρε είδηση» πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων, την πληροφορούμε ότι ήδη έχει υποβληθεί πρόταση 1,6 εκατομ. ευρώ για ένταξη του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας. Και πριν σπεύσει να υποπέσει και σε άλλη γκάφα, όπως φαίνεται ότι έχει προδιάθεση, ας γνωρίζει ότι από την προκήρυξη είχαμε δικαίωμα υποβολής μόνο μιας πρότασης.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή οι «σύμβουλοί» της και άσχετοι είναι και ανεπαρκείς είμαστε στη διάθεσή της να την ενημερώσουμε. Ο προεκλογικός αγώνας θα είναι μακρύς, και μολονότι το αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο, καθώς ο Βόλος έχει Δήμαρχο, εν τούτοις εκφράζουμε τη θέλησή μας να βοηθήσουμε για να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com