Τοπικά

Δήμος Βόλου: “Αν ο Αγοραστός θέλει να κλείσει ένα μαγαζί ας κλείσει την Περιφέρεια”

Με φόντο το χιονοδρομικό κέντρο, ο Δήμος Βόλου επιτίθεται στον Κώστα Αγοραστό. Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι και σήμερα Σάββατο το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό, παρά τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες. Ο Δήμος Βόλου μέσω ανακοίνωσης καλεί για μία ακόμη φορά τον Κώστα Αγοραστό να δείξει επιτέλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να παραχωρήσει το Χιονοδρομικό κέντρο στο Δήμο Βόλου που και τη δυνατότητα και τη βούληση έχει να το αναπτύξει και να το λειτουργήσει προς όφελος της πόλης και των πολιτών, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει ότι “αν ο Αγοραστός θέλει να κλείσει ένα μαγαζί ας κλείσει την Περιφέρεια”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Νέο φιάσκο για το προσωπικό μαγαζί του Νομάρχη Λάρισας στο Πήλιο, το Χιονοδρομικό κέντρο, που σήμερα Σάββατο, με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες παρέμεινε κλειστό, προς μεγάλη απογοήτευση εκατοντάδων συμπολιτών και επισκεπτών, οι οποίοι μετέβησαν εκεί για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ.

Η ζημία για την περιοχή και τους επιχειρηματίες είναι πρόδηλη και η τοπική κοινωνία απαιτεί πειστικές εξηγήσεις. Εκτός κι αν η Χιονάτη και οι άλλοι εδώ υπάλληλοι του, έπαθαν υπερκόπωση καταμετρώντας τις εισπράξεις του προηγούμενου διαστήματος.

Η πλάκα, ωστόσο, πρέπει να τελειώνει, αφού αφορά την τοπική μας οικονομία και την προοπτική της περιοχής μας και όχι τα καπρίτσια του κάθε Αγοραστού. Καλούμε και πάλι τον Νομάρχη Λάρισας να εγκαταλείψει τα παιδικά πείσματα, να δείξει επιτέλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να παραχωρήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Δήμο Βόλου, που και τη δυνατότητα και τη βούληση έχει να το αναπτύξει και να το λειτουργήσει προς όφελος της πόλης και των πολιτών.

Ανακοινώσεις του τύπου “το χιονοδρομικό είναι κλειστό” δεν γίνονται ανεκτές και σύντομα ο Δήμος θα ανοίξει το φάκελο, οπότε και οι εδώ υποτακτικοί του θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν μαριονέτες στο πλευρό του νομάρχη Λάρισας ή θα συνταχθούν με τα συμφέροντα της πόλης τους.

Σε τελευταία ανάλυση αν ο Αγοραστός θέλει να κλείσει ένα μαγαζί ας κλείσει την Περιφέρεια”.