ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα- κλειδί στην δολοφονία του 20χρονου που βρέθηκε στην Πεντέλη

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την άγρια δολοφονία του 20χρονου Θοδωρή, του φοιτητή πληροφορικής το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το περασμένο Σάββατο, σε θαμνώδη περιοχή της Πεντέλης και συγκεκριμένα στη θέση Άγιος Πέτρος από έναν περιπατητή.

«Μάνα, φεύγω. Πάω να δω την (κοπέλα) και κάτι φίλους». Αυτές ήταν οι τελευταίες φράσεις του 20χρονου Θοδωρή στις 18:00 με 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου, προς τη μητέρα του πριν φύγει από ο σπίτι και χαθούν τα ίχνη του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αυτή την κοπέλα αναζητούν οι αξιωματικοί, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι συναντήθηκαν το απόγευμα εκείνης της ημέρας και αν ναι, με ποιους ήρθε σε επαφή, λεπτομέρειες για τις κινήσεις του και αν είχε κάποια αντιπαράθεση με άλλα άτομα που μπορεί να οδήγησε στη δολοφονία του.


Από την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά. Εκτιμάται ότι αρχικά ο 29χρονος Θοδωρής συναντήθηκε σε άλλο σημείο με το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του και στη συνέχεια κατέληξαν στο σημείο όπου και βρέθηκε νεκρός, καθώς βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 20χρονος ακολούθησε οικειοθελώς το δολοφόνο.

Ο 20χρονος φοιτητής, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, φέρει τουλάχιστον τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο και συγκεκριμένα ένα διαμπερές στο κρόταφο, ένα τυφλό στο θώρακα, και ένα επίσης διαμπερές στην κοιλιακή χώρα. Σημειώνεται ότι το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση σήψης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και αρχικά ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να διαπιστώσει τι ήταν αυτό που επέφερε το θάνατο.

Ο άτυχος νεαρός δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις αρχές για το παραμικρό και κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί ψάχνουν στο σκοτάδι.

 

Πηγή: protothema.gr