Τοπικά

Βόλος: Ανοιχτή η αγορά, με πολλά χάπενιγνκ – Κορυφώνεται η κίνηση

Κορυφώνεται σήμερα, Κυριακή, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η προσέλευση καταναλωτών στην αγορά για να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα, με τα καταστήματα να λειτουργούν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, σε συνδυασμό με τον φαντασμαγορικό στολισμό της πολης που έχει προχωρήσεις ο Δήμος, διοργανώνει για σήμερα μια σειρά από χάπενινγκ που αναμένεται να ενθουσιάσουν. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου περιμένει όλους τους συναδέλφους εμπόρους και τους φίλους καταναλωτές να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους αναβιώνοντας ένα παλιό πρωτοχρονιάτικο έθιμο, που γινόταν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς τη δεκαετία του ’70 και αρχές του ’80 στην πόλη μας .
Έτσι στις 12:30 – 15:00 & 16:30 -18:00:

Τα ξωτικά στις οδούς Ερμού – Τοπάλη θα βρίσκονται για να βοηθήσουν τους μικρούς φίλους να στολίσουν το «Δέντρο των Ευχών» με κάρτες του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και του Γηροκομείου Βόλου, ενισχύοντας την πολύτιμη προσφορά τους.

Ο Αη Βασίλης στις οδούς Ερμού – Αντωνοπούλου θα μοιράζει μπαλόνια, χαμόγελα και θα χαρίζει ευτυχισμένες αναμνήσεις με φωτογραφίες μαζί του ή στο χριστουγεννιάτικο πλαίσιο φωτογράφισης.

Στις 17:00 ο Αη Βασίλης και τα ξωτικά του θα μοιράσουν 2.000 σακουλάκια χαρτοπόλεμου και 500 καραμούζες, ώστε στις 17:30 όλοι μαζί κατά το μήκος της Ερμού να αποχαιρετήσουμε γιορτινά το 2017 και να υποδεχτούμε με χαρά το 2018, όπως παλιά.

Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσετε μαζί μας

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Συνεχίζοντας το εορταστικό ωράριο, η εμπορική αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας θα είναι ανοιχτή σήμερα Κυριακή παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα όπως και τα κομμωτήρια. Τα κρεοπωλεία αντίστοιχα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Οι φούρνοι θα είναι ανοιχτοί από 4 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα