Τοπικά

Αχ. Μπέος: Έτος ανάπτυξης και δημιουργίας το 2018 για τον Βόλο

Ετος ανάπτυξης και δημιουργίας για την πόλη του Βόλου,  χάρις σε μια σειρά σημαντικών έργων που ξεκινούν άμεσα, χαρακτηρίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του το 2018 ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλεάς Μπέος, που ακόμα αναφέρει:

Φίλες και φίλοι

Το 2017 περνά στην Ιστορία, σαν μια χρονιά από τη μακρά σειρά των επώδυνων χρόνων που σημάδεψαν και εξακολουθούν να ταλανίζουν την πατρίδα και την τοπική μας κοινωνία. Εύχομαι από την καρδιά μου το 2018 που σε λίγες ώρες ανατέλλει να αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο ελπιδοφόρο, γνήσια προοδευτικό ξεκίνημα για όλους, πολίτες και φορείς, που με αγώνα, δύναμη και αισιοδοξία θα ξεπεράσουμε δυσκολίες και προβλήματα.

Ας παραμερίσουμε μοιρολατρίες, γκρίνιες, μεμψιμοιρίες, αντιπαλότητες και ιδιοτελείς συμπεριφορές και ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας, για την οποία από το Νέο έτος διανοίγονται λαμπρές ευκαιρίες με μια σειρά σημαντικών έργων να ξεκινούν και να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, αλλάζοντας όχι μόνο το κοινωνικό κλίμα, αλλά και την προοπτική και την εικόνα της

Η πόλη μας έχει τους ανθρώπους, έχει τις δυνάμεις, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουμε τις δυσκολίες ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη με τη συνεργασία όλων μας. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, με αλληλεγγύη, υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ώστε το νέο έτος να είναι μια χρονιά ώριμων αποφάσεων, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου μας..

Εύχομαι το 2018 να είναι για όλους ευτυχισμένο και δημιουργικό, γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία..

Χρόνια πολλά  – Καλή χρονιά