Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: Ας αφήσει ο Γαϊτάνης το λιβανιστήρι στους Εισαγγελείς – Δεν είναι αρμόδιος να με κρίνει

Σκληρή και τεκμηριωμένη απάντηση στην ενορχηστρωμένη εναντίον του επίθεση, από το γνωστό Λάζαρο Γαϊτάνη και τη ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αφού ξόδεψε όσο λιβάνι είχε και δεν είχε, προκειμένου να γίνει αρεστός στον εισαγγελικό λειτουργό που κατήγγειλα για πολιτική δίωξη και μεροληπτική στάση σε βάρος μου,, για λόγους στον καθένα προφανείς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Γαϊτάνης, συνεχίζει να περιφέρεται και να εκλιπαρεί δηλώσεις και εκφράσεις συμπάθειας και κατανόησης.

Επιτέλους ας συνειδητοποιήσει αυτό που λένε οι συνάδελφοί του, ότι είναι ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος που πέρασε ποτέ από το Σύλλογο και πως εφευρίσκοντας εχθρούς και κάνοντας ηρωικές δηλώσεις, δεν πρόκειται να διασωθεί συνδικαλιστικά

Σε ό,τι με αφορά δίνω τον προσωπικό μου αγώνα για αυτά που κρίνω δίκαια και για να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου. Θα κριθώ στο τέλος του ανηφορικού δρόμου, που διανύω, όχι πάντως από Γαϊτάνηδες και Βογιατζήδες.

Δεν αναφέρθηκα ούτε στον Γαϊτάνη, ούτε στο Δικηγορικό Σύλλογο, για να μου επιτεθούν, παραβιάζοντας μάλιστα θεμελιώδη ατομικά μου δικαιώματα και πρόνοιες του Συντάγματος και των Νόμων, γιατί έκρινα τις σε βάρος μου ενέργειες ενός δικαστικού λειτουργού, όπως συμβαίνει σε ένα κράτος Δικαίου, εκτός και θεωρούν ότι δεν ζούμε σε τέτοιο.

Επαναλαμβάνω ότι αν θέλουν να προωθήσουν επικοινωνιακά και επαγγελματικά τους συμφέροντα, ας το κάνουν, αλλά όχι σε βάρος μου.

ΥΓ Θα συμφωνήσω απολύτως με τους θλιβερούς κομματικούς του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τα περί έλλειψης ιερών και οσίων. Οι κατ’ εξακολούθηση εξαπατητές του ελληνικού λαού, δήθεν Αριστεροί, δεν έχουν ιερό και όσιο. Πιθανώς πάντως χρησιμοποιούν την έκφραση αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν το νόημα της. Όπως και της λέξης «τσίπα»

ΥΓ1. Μόλις χθες οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κατήγγειλαν την πρόεδρο δικαστηρίου του Βόλου, με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις, γιατί τους καταδίκασε. Φυσικά δεν παίρνω καμιά θέση, δικαίωμα των εμπλεκομένων είναι να διατυπώνουν την κρίση τους, αλλά περιμένω από τον πυλώνα της Δικαιοσύνης, Γαϊτάνη και τα κομματικά μικυ μαους του ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις για την προάσπιση του θεσμού.

Όπως ακόμη περιμένω σχολιασμό και για τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των ΣΥΡΙΖΑίων κατά Εισαγγελικών και κρατικών λειτουργών και της Αστυνομίας

Όχι πως έχουν και καμιά αξία δηλαδή…»

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com