Τοπικά

Απoλύεται από τη ΔΕΥΑΜΒ ο Δημ. Κουτσιφέλης με απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΔΕΥΑΜΒ και στη διαμάχη που έχει ανοίξει σε πολλά μέτωπα για τα θέματα της Επιχείρησης μεταξύ του προέδρου του Συλλόγου των εργαζομένων Δ. Κουτσιφέλη και της διοίκησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλία».

Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια έκτακτης σύγκλησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, οι Α. Γαλάτης, Α. Μαλαματίνης και Σοφία Χάλαρη αποφάσισαν την εκδίωξη του προέδρου του Συλλόγου των Εργαζομένων Δ. Κουτσιφέλη από την επιχείρηση με την απόλυσή του. Κατά της απόφασης ψήφισαν ο γενικός διευθυντής Σ. Τζίνης που διετέλεσε στην επιτροπή παραλαβής του έργου της ΕΡΓΗΛ και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων. Όπως έγινε γνωστό, εισήγηση επί της απόφασης δεν υπήρξε, αλλά ανακοίνωσή της.
Ο κ. Κουτσιφέλης θα προσφύγει δικαστικά εναντίον της διοίκησης, αλλά και εναντίον όσων ψήφισαν και μεθόδευσαν την απόλυσή του, όπως είπε, δηλώνοντας πως η ακυρότητα της απόφασης είναι βέβαιη..
Η απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ και να συνεδριάσει και το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο.