Τοπικά

Αποχωρεί από τον Εμπορικό Σύλλογο ο Κων. Τσέλιος – Γενική συνέλευση στις 31 Μαΐου για τις εκλογές

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας ο κ. Κωνσταντίνος Τσέλιος. Σε δήλωσή του χθες είπε ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει. Όπως εξήγησε, εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου από το 1996 και δύο φορές εξελέγη πρόεδρος των εμπόρων.
«Μετά από την εκλογή μου στο διοικητικό συμβούλιο επί σειρά ετών, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πάντως ότι θα παραμείνει ενεργός και θα θέσει υποψηφιότητα στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.
Υποψήφιος, ως επικεφαλής πλέον, με την παράταξη Ενωτικό Εμπόριο στις επικείμενες εκλογές των εμπόρων, θα είναι ο Αποστόλης Οντόπουλος, νυν οικονομικός επόπτης.
Στο μεταξύ, το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου στην τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε η γενική συνέλευση ενόψει των αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων για την
Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα,στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης είναι η εκλογή εφορευτικής επιτροπής και ο ορισμός ημερομηνιών αρχαιρεσιών. Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει ταυτόχρονα την εκλογή του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ως αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, όχι όμως ως μέλος της εφορευτικής ή της ελεγκτικής επιτροπής.
Μέλη του συλλόγου που έχουν επιλέξει ως κύρια οργάνωση άλλο σύλλογο, ψηφίζουν μόνο για διοικητικό συμβούλιο και ελεγκτική επιτροπή.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com