Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 14:41
Τοπικά

Απεργούμε!


Οι συντάκτες του Volosday.gr μετέχουν στην 24ωρη απεργίας της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, στο πλαίσιο πανελλήνιας κινητοποίησης του κλάδου. Ετσι από σήμερα το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής το site δεν θα ενημερώνεται, εκτός αν υπάρξουν έκτακτα γεγονότα.
Θυμίζουμε ότι σήμερα απεργούν εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι, μισθωτοί, περιπτερούχοι, συνταξιούχοι, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φαρμακοποιοί, δημοσιογράφοι, οικοδόμοι, υγειονομικοί, νοσοκομειακοί γιατροί, μηχανικοί, καθηγητές. Επίσης ο κλάδος των δημοσιογράφων με 24ωρη απεργία, οι οικοδόμοι, οι υγειονομικοί υπάλληλοι στις κλινικές, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου και στα Κέντρα Υγείας αλλά και οι δημοτικοί υπάλληλοι των ΟΤΑ. Λόγω της απεργίας εξάλλου δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια με το σιδηρόδρομο.
Εκτός από τις βιομηχανίες που αναμένεται να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας όπως και οι δημόσιες υπηρεσίες, κλειστές θα παραμείνουν η εμπορική αγορά, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις εστίασης.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ η δεύτερη στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Νικολάου προκειμένου να περιφρουρηθεί η απεργία στην εμπορική αγορά, με κύριο στόχο να μην λειτουργήσουν τα πολυκαταστήματα. Στις 10 το πρωϊ συγκέντρωση στην Πλατεία Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ.