ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη σεξουαλική κακοποίηση 14χρονων: «Μου κάθεσαι ή σε ξεφτιλίζω!»

Η κλειστή κοινωνία ενός χωριού της δυτικής Μακεδονίας «βουίζει» για την πρωτοφανή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών του Γυμνασίου από δύο 14χρονος συμμαθητές τους!
Σχετκό Περιεχόμενο
Ποιος υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου για τον επιχειρηματία στον Άλιμο;
Σχετικα
5 άρθρα

Στη δικογραφία-σοκ, που αποκαλύπτει η «Espresso» και η οποία στέλνει στο εδώλιο του Δικαστηρίου Ανηλίκων τα δύο «αγρίμια», αναφέρονται ανατριχιαστικά περιστατικά στην παιδική χαρά του χωριού, στα αποδυτήρια ενός γυμναστηρίου και σε χώρο παιδικού σταθμού!

Η συγκλονιστική υπόθεση, εκτός από σωματική βία, παριλαμβάνει και λεκτικές απειλές από τους κατηγορουμένους. «Θα μου κάτσεις, αλλιώς θα πάθεις χειρότερα», φέρεται ότι έλεγαν στις δύο συμμαθήτριές τους για να τις εξαναγκάσουν σε στοματικό σεξ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκβίαζαν το ένα κορίτσι ότι θα το ξεφτιλίσουν με γυμνές φωτογραφίες της και sex tapes, που τελικά έκαναν το γύρο του σχολείου.
Αναβολή για τον Νοέμβριο

Η φρίκη που κατήγγειλαν ότι έζησαν οι ανήλικες από τους συμμαθητές τους επρόκειτο να αναβιώσει πριν από μερικές μέρες στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων. Λόγω της αποχής των δικηγόρων, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το κουβάρι της ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης και εκφοβισμού άρχισε να ξετυλίγεται τον Μάιο του 2010. Τότε οι μαθητές Γυμνασίου (που είναι 20 ετών σήμερα) φέρεται ότι ακινητοποίησαν σε παιδική χαρά τη μία 14χρονη, την έριξαν στο έδαφος και της έβγαλαν τα ρούχα από τη μέση και πάνω.

Έπειτα άρχισαν να τη βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό τηλέφωνο του ενός! Η σεξουαλική δίψα των δύο ανηλίκων φούντωσε έπειτα από λίγο καιρό, όταν επανέλβαν όσαν έκαναν σε βάρος της συμμαθήτριάς τους, αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ένας της άρπαξε από τα χέρια το κινητό, λέγοντάς της «δεν θα φύγεις», ο άλλος της σήκωσε την μπλούζα και τον στηθόδεσμο και της είπε: «Κάτσε να δούμε το στήθος σου, αλλιώς δεν φεύγεις»!

Στη συνέχεια, την εξανάγκασαν να επαναλάβει και η ίδια την κίνηση, ενώ εκείνοι τη φωτογράφιζαν με το κινητό.

Το δράμα της 14χρονης είχε και συνέχεια, αφού τον Ιανουάριο του 2011 ο ένας από τους δύο την απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τη βοήθεια του κολλητού του και την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα στο προαύλιο του νηπιαγωγείου του χωριού.

Το ίδιο έγινε άλλη μια φορά, ενώ ο 14χρονος δεν σταμάτησε να καταγράφει τις σκηνές κακοποίησης με το κινητό του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο μαθητής επιτέθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα σε άλλη μία συμμαθήτριά του.
Βία και απειλές

Αφού την οδήγησε με τη βία στις τουαλέτες του παλιού γυμναστηρίου του σχολείου, την απείλησε ότι θα πει ψέμματα στον φίλο της πως ήρθαν σε ερωτική επαφή, για να την υποχρεώσει να τρίψει το γεννητικό του όργανο ανάμεσα στα στήθη της και να του κάνει στοματικό σεξ!

Μετά τη σύλληψή τους ασκήθηκε δίωξη σε βάρους τους για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και από κοινού υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, καθώς και για παράνομη βία. Παράλληλα, κατηγορούνται για επίδειξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

πηγή: Espresso