Θεσσαλία

Απέκλεισαν τα Φάρσαλα εκατοντάδες αγρότες με τρακτέρ! (photos)

Σε συμβολικό αποκλεισμό της πόλης των Φαρσάλων προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου αγρότες από την ευρύτερη περιοχή στο πλαίσιο κινητοποίησης από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας. Εκατοντάδες αγρότες με τα τρακτέρ τους έκλεισαν το οδόστρωμα στις τρεις εισόδους της πόλης από Λαμία, Λάρισα και Βόλο.

Η κινητοποίηση έρχεται ως… προειδοποιητική βολή μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου και ενόψει της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης της Επιτροπής Μπλόκων στον Παλαμά στις 12 το μεσημέρι όπου θα αποφασιστεί η πορεία του αγώνα και θα υπάρξει συντονισμός σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΦΩΤΟ από το onlarissa
ΦΩΤΟ από το onlarissa
ΦΩΤΟ από το onlarissa
ΦΩΤΟ από το onlarissa

“Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας. Όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει να παράγει. Όποιος νιώθει ότι ξεκληρίζεται με αυτές τις πολιτικές και δεν μπορεί να ζήσει ο ίδιος και η οικογένεια του, οφείλει να πάρει την θέση του στον αγώνα και τα μπλόκα. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης. Με την μαζική και μαχητική συμμετοχή μας και τον ενωμένο αγώνα μας θα τα καταφέρουμε.
Όλοι στους δρόμους του αγώνα!” λένε οι αγρότες.

Πηγή: onlarissa