Τοπικά

Ανοικτή η αγορά του Βόλου την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, έπειτα από υποβολή προτάσεων  για την ημέρα της Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 και κατόπιν ανεπίσημης έρευνας  στα μέλη του για τη λειτουργία ή όχι των καταστημάτων, η οποία δεν κατέδειξε ξεκάθαρη εικόνα για τη λειτουργία ή όχι της αγοράς, ανακοινώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όπως επισημαίνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι η ημέρα Δευτέρα 14/08/2017 ορίζεται ως εργάσιμη ημέρα για  όλους τους κλάδους εμπορίου, εστίασης και υπηρεσιών και για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης, η ημέρα αυτή είναι η παραμονή μιας από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές και ονομαστικές εορτές του έτους και ως εκ τούτου για πολλά καταστήματα (π.χ. είδη δώρων) είναι ευνοϊκή μέρα για την εμπορική κίνηση.

Ακόμη, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τους όμορους νομούς, η αγορά της Θεσσαλίας θα ακολουθήσει το ήδη υπάρχον ωράριο λειτουργίας και δε θα προβεί σε παύση λειτουργίας της την ημέρα αυτή. Επιπλέον –σημειώνεται ότι – η πόλη του Βόλου σε αντίθεση με τις άλλες πόλεις της περιφέρειας αποτελεί πέρασμα για τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους  παρατηρείται αύξηση επισκεψιμότητας.  Ωστόσο, είναι στην ευχέρεια του κάθε επιχειρηματία να αποφασίσει για τη λειτουργία ή όχι της επιχείρησης  του.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com