Ψυχαγωγία

Ανατροπή στο MasterChef: Επιστρέφουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει -Νευριάζουν οι συμπαίκτες τους (video)

Και εκεί που η Γωγώ έφυγε έχοντας βρίσει μερικούς από τους συμπαίκτες της, επειδή δεν την υποστήριξαν στην δοκιμασία αποχώρησης, τώρα η ίδια θα πρέπει να τους κοιτάξει ξανά στα μάτια.

Κι όμως η παραγωγή του MasterChef ετοιμάζει μία έκπληξη στην δεκάδα που έχει παραμείνει στον διαγωνισμό, καθώς θα φέρει πίσω όχι έναν , αλλά έξι παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει ήδη από τον διαγωνισμό.

Φυσικά δεν θα μπουν και οι έξι στο παιχνίδι ξανά, αλλά θα διαγωνιστούν προκειμένου να κερδίσουν και πάλι μία θέση στο διαγωνισμό.

Πρόκειται για την Γωγώ, την Μάγκυ, τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου, τον Μάριο Βραχάτη, την Νικολέτα Ταβουλάρη, τον Βασίλη Χατζόπουλο και τον Κωνσταντίνο Σεφερίδη.

Πάντως όπως φαίνεται από το τρέιλερ, πολλοί από τους παίκτες του Master Chef δεν χάρηκαν ιδιαίτερα που είδαν τους παλιούς τους συμπαίκτες με τους περισσότερους να νιώθουν μία δυσαρέσκεια που είδαν και πάλι την Μάγκυ.

Να σημειωθεί πως η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι η μόνη από όσους επέστρεψαν, η οποία είχε φύγει με δική της θέληση από τον διαγωνισμό, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε ο γιος της.

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως κάποιος ή κάποιοι θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του Master Chef.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr