Τοπικά

Αναβλήθηκε η δίκη του Αχιλλέα Μπέου για 31 Οκτωβρίου

Έξι μήνες αναβολή πήρε η εκδίκαση του Koriopolis καθώς όπως ειπώθηκε από την εισαγγελία της έδρας πως πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία για την εκδίκαση είναι η 31η Οκτωβρίου.

Κανένας δικηγόρος δεν είχε πάρει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και από τους 84 κατηγορούμενους παρόντες ήταν μόνοι οι 14.

Άπαντες εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους και από τα γνωστά ονόματα το παρΌν έδωσε μόνο ο Αχιλλέας Μπέος. Οι υπόλοιποι 13 ήταν οι: Τόρης, Σφήκας, Δημόπουλος, Γεωργόπουλος, Βίλλας, Βυθοπούλου, Θάνος, Μουδάτσος, Αυγίδου, Κοτίνης, Μπόης, Αδαμάκης και Ημελλος.

Οπως είναι σαφές, οι 70 ήταν απόντες μεταξύ των οποίων οι Τσακογιάννης, Κομπότης, Τραυλός, Μποροβήλος, Μπάκος, Μενδρινός, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κουντούρης, Κανελλάκης, Βοσνιάδης, Παντέλης, Πηρούνιας, Σαββάκης και Τσελέπης.

Άπαντες εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους, οι οποίοι δεν είχαν άδεια για να δικάσουν λόγω της απεργίας του κλάδου τους.

 

Μαρινάκης, Πατέρας μάρτυρες

Στα αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι μετά το απαλλακτικό βούλευμα για εκείνους, ο Βαγέλλης Μαρινάκης και ο Θανάσης Κανελλόπουλος έχουν μετατραπεί από κατηγορούμενοι σε μάρτυρες της υπόθεσης.

Το δικαστήριο εκφώνησε 69 μάρτυρες και μεταξύ αυτών είναι οι  Κούγιας, Νικόλας Πατέρας, Πιλάβιος Τεροβίτσας, Σπανός, Κυζας Μάνταλος Γιάχος, Σαραϊδάρης Παμπορίδης Αμπάρκιολης, Δαλούκας, Τουμπακάρης, Γεωργαράκος, Πηλαδάκης, βίκτωρας Μητρόπουλος και Γιάννης Καϋμενάκης.