ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο στον Δομοκό -Αγνωστοι έκοψαν εκατοντάδες μέτρα καλώδια

Ενα τρένο ακινητοποιήθηκε κοντά στον σταθμό του Δομοκού, το βράδυ της Τετάρτης, επειδή άγνωστοι έκοψαν εκατοντάδες μέτρα καλωδίων της ηλεκτροκίνησης των αμαξοστοιχιών.

Το τρένο (αμαξοστοιχία 61) είχε κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα (αναχ.18.04- άφιξη 23.24). Πέρασε από τον Δομοκό λίγο μετά τις 8 το βράδυ, αλλά έπειτα από λίγα χιλιόμετρα ακινητοποιήθηκε. Επιπλέον η αμαξοστοιχία 60 έχει ακινητοποιηθεί από τις 9 μ.μ. μέσα στον σταθμό Λιανοκλαδίου. Είχε κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη και περιμένει να αποκατασταθεί το πρόβλημα για να συνεχίσει το ταξίδι, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στελέχη του ΟΣΕ δεν μπορούν να προσδιορίσουν τον χρόνο καθυστέρησης, ενώ διαβεβαιώνουν ότι έχουν ληφθεί οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για να αποκατασταθεί η συγκοινωνία.

Συνεργεία του ΟΣΕ βρίσκονται στην περιοχή του Δομοκού κοντά στον σταθμό Θαυμακού, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία της σιδηροδρομικής γραμμής, ενώ ήδη γίνονται συνεννοήσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για τον τρόπο μεταφοράς των επιβατών που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία.

Πηγή: iefimerida.gr