Ψυχαγωγία

Ήττα ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor Ελλάδα – Τουρκία

«Κάθε πέρυσι και καλύτερα» φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Survivor, αφού πλέον τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτικά.

Η ελληνοτουρκική «μάχη» δεν κατάφερε να συγκινήσει ούτε τους Έλληνες αλλά ούτε και τους Τούρκους τηλεθεατές, καθώς η τηλεθέαση είναι πιο χαμηλή από κάθε άλλη φορά.

Έτσι, οι δραστικές λύσεις κρίθηκαν απαραίτητες. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αρχικά αναμένονται ανακατατάξεις στις δύο ομάδες , με προσθαφαιρέσεις παικτών, με το concept «Ελλάδα – Τουρκία» να φτάνει στο τέλος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς εκ των έσω, μόλις δύο εβδομάδες έχει το ριάλιτι περιθώριο να ανακάμψει. Αν αυτό δεν συμβεί, το concept θα επιστρέψει στην αρχική μορφή του με «Διάσημους» και «Μαχητές». Αυτός είναι και ο λόγος που η παραγωγή έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με διάφορους celebrities μεταξύ των οποίων και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως φαίνεται, πάντως, το κοινό έχει κουραστεί από το όλο concept της επιβίωσης, όχι μόνο στον ΣΚΑΪ μα και στα άλλα κανάλια…

 

 

Πηγή: dailymedia.gr