Τοπικά

Άθλιες συνθήκες στο «Μουρτζούκου» – Ανεύθυνη και αδιάφορη η στάση της Κολυνδρίνη

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενο από την αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Γιούλη Μποντού – Τοκαλή, τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Απ. Γαλάτη και Δέσποινα Κότογλου και τους δημοτικούς συμβούλους, Νατάσσα Μορφογιάννη και Ανδρέα Ζέρβα, επισκέφτηκε το κτήριο Μουρτζούκου και διαπίστωσε τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας προσπαθούν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους.513

2 4

9Η εικόνα που συνάντησαν και οι συνθήκες, που και οι ίδιοι βίωσαν, είναι τριτοκοσμικές, αφού η αρμόδια Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, στην ευθύνη της οποίας είναι το κτήριο, το έχει εγκαταλείψει, αφού περί άλλων τυρβάζει και ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις της πολυφωτογραφημένης αντιπεριφερειάρχη, που αποδεικνύεται ανίκανη να ανταποκριθεί ακόμα και στις στοιχειώδεις ευθύνες της.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας για αποκατάσταση των ζημιών και την διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας. «Ας σταματήσει η κ. Κολυνδρίνη να ασχολείται με τα αλλότρια και ας κοιτάξει λίγο και τα του οίκου της. Ίσως έτσι περισώσει κάτι από την τραγικά αποτυχημένη και απαξιωμένη θητεία της, όση δηλαδή ακόμη της απομένει» σημείωσαν.

Αδιάψευστος μάρτυς το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτουμε.

7   10

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com