Ελλάδα

Άδωνις: Αυτά θα ρωτούσα τον Λαζόπουλο αν έβγαινα στο Αλ Τσαντίρι

Μπορεί στο Αλ Τσαντίρι να μην του επιτράπηκε να παρέμβει και να κάνει την ζωντανή συζήτηση που ήθελε με τον Λάκη Λαζόπουλο, όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε τι ακριβώς ήθελε να πει με τον παρουσιαστή και ηθοποιό που αναφέρθηκε στο πρόσωπό του, την επόμενη ημέρα.

«Αν μου έδινε φωνή και έβγαινα ζωντανά στον αέρα θα τον ρωτούσα γιατί έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, 3.000.000 ευρώ. Επίσης θα τον ρωτούσα με στοιχεία από πού βγάζει το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να διαλύσω τη Νέα Δημοκρατία και πότε ακριβώς «έγλειψα» τη χούντα. Ακόμη, θα τον καλούσα να μου πει γιατί κρίνει τους πάντες εκτός από την κυβέρνηση και τον κύριο Τσίπρα», είπε το βράδυ της Τετάρτης στο «Ε».

Ο κύριος Γεωργιάδης είπε ακόμη πως από την νύχτα της Τρίτης φτάνουν στο γραφείο του λουλούδια και μηνύματα συγχαρητηρίων από πολίτες που του έλεγαν: «Καλά έκανες με τον Λάκη, φτάνει πια!». Όσον αφορά το γιατί θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, υποστήριξε πως ακούγοντάς τον να κάνει παρέμβαση στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας εναντίον του, θέλησε να τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο ίδιος θέλει ένα κόμμα που δεν θα φοβάται: «Αυτή τη φορά επιχειρήθηκε από τον κύριο Λαζόπουλο παρέμβαση στα εσωκομματικά της ΝΔ, ώστε οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε… Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επηρεάσει τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα με τις εκπομπές του».

Από την μεριά του ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο περιστατικό. Ό,τι είχε να πει το είπε από την εκπομπή του το βράδυ της Τρίτης, έλεγαν οι συνεργάτες του στους δημοσιογράφους που επικοινωνούν μαζί του.