Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023 12:46
ΒόλοςΤοπικά

Ο Δήμαρχος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο… Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης


Αρθρο του Γιώργου Βλιώρα, προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ
Το Σάββατο 18/2/2023 ο ΣΕΓΑΣ δια της πρόεδρου του κας Σοφίας Σακοράφα τίμησε τον Δήμαρχο της πολης μας κο ΑΧ. ΜΠΕΟ για την προσφορά του κ την βοήθεια που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στον κλασσικό αθλητισμό , αυτή αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ο δήμαρχος κατάφερε να πάρει για λογαριασμό του Δήμου ΒΟΛΟΥ το Πανθεσσαλικο στάδιο να το ενεργοποιήσει να το βελτιώσει κ να το δώσει προς χρήση .
Κατάφερε να φέρει στην πολη μας έως τώρα δυο πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου Κ18 ( τα πολυπληθέστερα στην ΕΛΛΑΔΑ ) ένα διεθνές ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ και έρχεται το ΙΟΥΛΙΟ το μεγαλύτερο πρωτάθλημα το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στην πολη μας . δεν θα επεκταθώ στο όφελος για την πολη μας γιατί το καταλαβαίνουμε όλοι μας εύκολα .από αυτή την ενεργοποίηση του ΣΤΑΔΙΟΥ όμως βγήκε κερδισμένος και ο στίβος που βρήκε ένα στάδιο σύγχρονο και λειτουργικό για να στεγάσει πολλές από τις διοργανώσεις του .
Η κα ΣΑΚΟΡΑΦΑ που ως γνωστό είναι πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 και αντιπρόεδρος της ΒΟΥΛΗΣ , τρεις θεσμικές ιδιότητες που πολύ σωστά ανέφερε και η ίδια δεν πρέπει κ δεν μπορεί να μπερδεύονται μεταξύ τους .
Ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ λοιπόν πολύ σωστά έπραξε να τιμήσει έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα βοήθησε και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον τον κλασσικό αθλητισμό . Ως εδώ όλα καλά……. Όχι εδώ παρεμβαίνει ο Γιάνης με ένα Ν Βαρουφακης πρόεδρος του κόμματος με το οποιο εχει εκλεγει βουλευτής η κα Σακοράφα να την εγκαλέσει γιατί τίμησε τον ΔΗΜΑΡΧΟ που κατά την γνώμη του έχει φασιστικές κ τραμπουκικές συμπεριφορές .
Ναι ο γνωστός Βαρουφακης που όλοι γνωρίζουμε τα “κατορθώματα του” ως υπουργός οικονομίας, που τύπωνε δραχμές πίσω από την πλάτη όλων , που ηχογραφούσε εν άγνοια τους τους συνομιλητές του ,που αγνοούσε στην καραντίνα τους νόμους κ ταξίδευε χωρίς έγγραφα ,που οι συνομιλητές του στην ευρωπαϊκή ένωση δεν τον δέχονταν στην αίθουσα για συνομιλητή τους…… ευτυχώς που γρήγορα κατάλαβε ο κος
Τσιπρας το λάθος του και τον απέπεμψε από το υπουργείο…
Αλήθεια πόσο λαϊκισμός, πόσο ανυπαρξία πολιτικού λόγου ,αν δεν είναι αυτή φασιστική συμπεριφορά τότε ποια είναι .Κε Γιανη με ένα Ν το αν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της πολης μας είναι τραμπούκος και φασίστας το κρίνουν οι δημότες της πολης του ΒΟΛΟΥ ( ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ) και τον εκλέγουν δήμαρχο με 59% και στις επόμενες εκλογές θα του δώσουν ξανά την εντολή να διοικήσει την όμορφη πολη μας….
Υ.Γ1 Κε Βαρουφακη ζητείστε από την Κα Σακοράφα να βάλει μέσο να σας δώσει τα παπούτσια του( τα καλά όχι τα μη εγκεκριμένα ) ο Ολυμπιονικης ΜΑΣ ο τεράστιος ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ μήπως και καταφέρετε κ κάνετε το μεγάλο άλμα και μπείτε στην βουλή……
Υ.Γ 2 Ένα τεράστιο μπράβο στην Κα Σακοράφα που λειτουργεί με γνώμονα το καλό του αθλητισμού και όχι μικροπολιτικών συμφερόντων .Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com