Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στη Σωτήρα Τρικάλων από όπου καταγόταν γράφτηκε η τελευταία σελίδα στην τραγωδία με τον θάνατο του 30χρονου Στέφανου Κέμου, ο οποίος πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα.
Tραγικές φιγούρες η μνηστή του Μάρθα Γαλάνη, οι γονείς του Κώστας και Δάφνη Κέμου, η αδελφή του Βένια, οι συγγενείς και οι εκατοντάδες φίλοι του που αποχαιρέτησαν τον 30χρονο κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. Στην εκκλησία, μοιράστηκαν οι μπομπονιέρες που είχαν φτιαχτεί για τον γάμο που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι.
Στην κηδεία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος, ο οποίος νωρίτερα απηύθυνε ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Στέφανο σημειώνοντας ότι «η αναχώρηση ενός νέου ανθρώπου από τον παρόντα κόσμο, λίγο πριν τελέσει το Μυστήριο του Γάμου, προκαλεί βαρύ πένθος και ανθρώπινη θλίψη. Όμως η Εκκλησία μας, ακόμη και μέσα στον πόνο του αποχωρισμού, συνεχίζει να υψώνει λόγο ελπίδας, να ψάλλει την Ανάσταση, να προσεύχεται για την αιώνια ζωή».
Αναφερόμενος, δε, ειδικά στην Μάρθα, τη σύντροφο του 30χρονου Στέφανου, η οποία έμαθε τα τραγικά νέα στην Κύθνο όπου βρισκόταν για το δικό της bachelor, ο κ. Χρυσόστομος γράφει: «Το μυστήριο της ζωής και του θανάτου δεν εξηγείται με λόγια, μόνο με πίστη. Ο Θεός γνωρίζει το “γιατί” κάθε Σταυρού. Μαζί με τον πόνο σου, κράτα και την ελπίδα: Ότι δεν χάνεται καμιά αγάπη που έχει σφραγιστεί με αλήθεια και καθαρότητα».
Ο 30χρονος βρισκόταν στη Λευκάδα για το bachelor ενόψει του γάμου του που ήταν προγραμματισμένος να τελεστεί στις 14 Ιουνίου.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το trikalaola.gr