ΒόλοςΤοπικά

Κων. Αγοραστός: Ημέρα νίκης για τη Θεσσαλία η Κυριακή 26 Μαΐου

Μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής 26ης Μαΐου από τον Βόλο έστειλε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών».
Στο κατάμεστο από κόσμο «Ξενία», παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρου, του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, εκπροσώπων επιστημονικών και κοινωνικών φορέων, πολιτευτών της ΝΔ και πλήθος κόσμου ο κ. Αγοραστός σημείωσε πως η Κυριακή 26 Μαΐου θα είναι μία ημέρα νίκης για ολόκληρη τη Θεσσαλία και κάλεσε τους πολίτες δυναμικά να στηρίξουν το συνδυασμό του και ζήτησε ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή.
Στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί επί των ημερών του στη Μαγνησία και επισήμανε πως «η προβολή της Θεσσαλίας στο αύριο δεν μπορεί παρά να τοποθετεί την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις, στην ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου».
«Τα προβλήματα δεν λύνονται με συνθήματα αλλά με έργα. Και η Περιφέρεια Θεσσαλίας τα προηγούμενα χρόνια μίλησε με τα έργα της. H παραγωγική ανασυγκρότηση είναι όρος επιβίωσης της Περιφέρειας μας και της χώρας γενικότερα», πρόσθεσε ο Κων. Αγοραστός.
Τόνισε επίσης ότι «βασικό μας μέλημα ήταν και παραμένει μέσα από τις δράσεις, τις επιλογές και τα έργα της Περιφέρειας να δημιουργηθούν ευκαιρίες απασχόλησης για όλους. «Δουλειά, δουλειά, δουλειά για όλους» αυτό θέλουμε. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος για την επόμενη θητεία μας» δεσμεύτηκε.
Απευθυνόμενος στο ακροατήριο και ζητώντας τη συστράτευση όλων εν όψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος καταλήγοντας ανέφερε: «Ο μεγάλος μας Νίκος Καζαντζάκης έχει πει πως «ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν θελήσαμε αρκετά». Εμείς για την Θεσσαλία, την Μαγνησία θέλουμε όχι απλά «αρκετά» θέλουμε πολλά και πολύ. Θέλουμε την Θεσσαλία της πρωτοπορίας, της προκοπής, της δημιουργίας. Δεν σιωπήσαμε, δεν σιωπούμε, δεν κρυφτήκαμε, ούτε κρυβόμαστε, δεν ψαρεύουμε στα θολά νερά. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας.
Ζητήσαμε και ζητούμε πολιτική ψήφο. Ζητήσαμε και ζητούμε ψήφο εναντίον του λαϊκισμού, εναντίον των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα, εναντίον της αδράνειας, εναντίον της γραφειοκρατίας, εναντίον του δουλοκτητικού κράτους που μας καταδυναστεύει όλους. Ζητήσαμε και ζητούμε ψήφο στην βάση συγκεκριμένων προγραμματικών αρχών και θέσεων.

Στην βάση ενός σαφέστατου, απόλυτα κοστολογημένου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης προγράμματος. Ζητήσαμε και ζητούμε ψήφο βάσει του έργου που έχει παραχθεί».