Κόσμος

ISIS: «Εμείς ρίξαμε το ρωσικό Airbus, αν μπορείτε αποδείξτε το αντίθετο»
<


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτος, με ηχητικό μήνυμα που ανάρτησαν στο διαδίκτυο, επιμένουν πως αυτοί ήταν που έριξαν το ρωσικό Airbus στη χερσόνησο του Σινά.
«Ψάξτε τα συντρίμμια και τα μαύρα κουτιά. Αποδείξτε ότι δεν το ρίξαμε εμείς και τότε θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε», αναφέρουν στο μήνυμα τους. «Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να εξηγήσουμε πώς συνετρίβη», ανέφερε μέλος των τζιχαντιστών.
Υπενθυμίζεται πως η αιγυπτιακή πτέρυγα του Ισλαμικού Κράτους «Επαρχία του Σινά», είχε αναλάβει το Σάββατο την ευθύνη για την κατάρριψη του αεροπλάνου, χωρίς όμως να διευκρινίσει το πως έγινε η επίθεση. Οι αρχές της Αιγύπτου συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν η πτώση του ρωσικού Airbus οφείλεται σε κάποια βλάβη.
«Πάρτε τα συντρίμμια και ερευνήστε τα, πάρτε τα μαύρα κουτιά σας και αναλύστε τα και πείτε μας ποια είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς σας. Αποδείξτε ότι δεν προκαλέσαμε εμείς την πτώση του και πώς έπεσε στην πραγματικότητα και εμείς θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε τη στιγμή που θα επιλέξουμε», τονίζει το Ισλαμικό Κράτος.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com