ΒόλοςΤοπικά

Οι Αστυνομικοί της Μαγνησίας ευχαριστούν τη Ζέττα Μακρή

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της εκ μέρους όλων των Αστυνομικών του Νομού μας,στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας την κα. ΜΑΚΡΗ ΖΕΤΤΑ, η οποία για ακόμη μία φορά, εμπράκτως στέκεται πλάι στον Έλληνα Αστυνομικό,ο οποίος αυτή τη κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, δίνει μάχη σε δύο μέτωπα,στα σύνορα της πατρίδας μας στον Έβρο και με τον ιό στην ενδοχώρα.
Να την ευχαριστήσουμε λοιπόν καθώς εξασφάλισε για εμάς ατομικά αντισηπτικά, που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες όλων των μελών μας καθώς και γάντια νιτριλίου, εφόδια απαραίτητα για τις μάχες που καλούμαστε να δώσουμε καθημερινά, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.
Η διανομή τους από τα μέλη του Δ.Σ ξεκίνησε από ταύτην με τις κάτωθι υπηρεσίες να παραλαμβάνουν:Το Α.Τ Βόλου,η Τροχαία Βόλου,η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών,το Α.Τ Αλμυρού και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.
Αύριο θα σταλούν στο Α.Τ Βελεστίνου,στο Α.Τ Βορείου Πηλίου,στον Α.Σ Ζαγοράς και στο Α.Τ Νοτίου. Πηλίου. Επίσης θα σταλούν άμεσα και στο Α.Τ Σκιάθου, Α.Τ. Σκοπέλου και στον Α.Σ Αλοννήσου.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές ο Έλληνας αστυνομικός έχει ανάγκη την έμπρακτη στήριξη και την αγάπη της κοινωνίας προκειμένου η πατρίδα μας να νικήσει στους αγώνες που καλείται να δώσει με μπροστάρηδες εμάς τους ίδιους.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com