Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023 12:30
ΜαγνησίαΤοπικά

«Έσβησε» από ανακοπή καρδιάς ο υπέρβαρος άντρας από τη Μηλίνα


Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο 45χρονος υπέρβαρος από την Μηλίνα, που συγκλόνισε τον Βόλο και τη Μαγνησία με το δράμα του, το οποίο αποκαλύφτηκε, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργαλαστής έστησε πολύωρη επιχείρηση για να τον απεγκλωβίσει από το κρεβάτι του, που έσπασε.
Ο 45χρονος απεβίωσε, πιθανά, μετά από ανακοπή καρδιάς στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες.
Συγκεκριμένα, νοσηλευτές τον βρήκαν σήμερα το πρωί στο κρεβάτι του στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας χωρίς τις αισθήσεις του και πιθανολογείται ότι ο 45χρονος «έσβησε» στον ύπνο του. Ο άτυχος 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί στο Νοσοκομείο, ενώ ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο, και παράλληλα γίνονταν προετοιμασίες από πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο σπίτι του.
Ο ταλαιπωρημένος 45χρονος που ζύγιζε 250 κιλά, έβγαινε από το σπίτι – φυλακή και ανέπνεε καθαρό αέρα μόνο όταν διακομίζονταν από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για περίθαλψη.
Ο 45χρονος δεν έχει ούτε ρούχο για να καλύψει τη γύμνια του και στο χτιστό από τούβλα κρεβάτι του, ώστε να κάθεται σε σωστή στάση μετά την περιπέτεια που είχε, βρίσκονταν πάντοτε καλυμμένος πρόχειρα με σεντόνι ή σκέπασμα.WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com