
Χωρίς τύχη τα βρόμικα παιχνίδια και οι γελοιότητες κατά του Αχ. Μπέου – Ομολογία αποτυχίας του εμπνευστή
Πέραν της φαιδρότητας του «ρεπορτάζ» για τη διαδοχή του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου, που δημοσιεύθηκε στο site της «βραβευμένης» και μας έφερε μνήμες ρεπορτάζ της δεκαετίας του ’80, υπήρξε και ένα σημείο όπου αξίζει κάνεις να σταθεί, καθώς είτε συνειδητά, είτε εν τη αφελεία του υπαγορεύοντος γίνεται σαφής αναφορά στους μύχιους πόθους του.
Η αναφορά είναι για εκκρεμείς και επερχόμενες δίκες του Δημάρχου Βόλου, την έκβαση των οποίων προεξοφλούν ως καταδικαστικές (πως και γιατί άραγε;) κι έτσι ελπίζουν και εύχονται ότι θα οδηγήσουν σε έκπτωσή του! Προφανώς έχουν επίσης προεξοφλήσει ότι με την μόνο αποδεκτή δημοκρατική λύση, αυτή της εκλογικής βούλησης των πολιτών, ελπίδα να δουν εξουσία, που τόσο απεγνωσμένα επιθυμούν, δεν έχουν.
Με μια βιομηχανία, λοιπόν, μηνύσεων, αγωγών και προσφυγών, που αν και μέχρι τώρα σωρηδόν απορρίπτονται, επιχειρούν να καλλιεργήσουν ένα κλίμα δίωξης σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου και μάλιστα ενδεχομένως και ανάμεσα σε λειτουργούς της Δικαιοσύνης, που για διάφορους λόγους ίσως να είναι ευάλωτοι σε μια τέτοια οργανωμένη προσπάθεια επηρεασμού τους, εντάσσοντας τους στα μικροπολιτικά και αντιδημοκρατικά τους σχέδια.
Ωστόσο πλανώνται πλάνην οικτράν. Τους ηγέτες τους εκλέγει ο λαός και όχι οι διάφορες ψευδοελίτ της πλάκας. Και επειδή οι φύλακες έχουν γνώση σύντομα οι απαντήσεις θα έρθουν αποκαλυπτικές και τεκμηριωμένες. Επίσημα, από φορείς αρμόδιους και όχι από παράκεντρα και παραμάγαζα της διαπλοκής.