Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 13:17
LIFE

Μπισμπίκης: Viral στο TikTok βίντεο «χάζεψε» από τον χορό της Βανδή – «Στο άλλο χέρι κρατάς το ποτήρι»

Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα τις εμφανίσεις της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Μεταξύ των θαμώνων, βρίσκεται συχνά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος στέκεται συνήθως πολύ κοντά στην πίστα και αποθεώνει τη σύντροφό του, την ώρα που τραγουδάει.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok, θαμώνας του μαγαζιού απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τον ηθοποιό να «χαζεύει» τη Δέσποινα Βανδή, παρακολουθώντας τη να χορεύει με το αποκαλυπτικό κόκκινο κορμάκι που προκάλεσε σάλο, στις πρώτες της εμφανίσεις.

«Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα» γράφει ένα σχόλιο.

@stavroulakalathaki #fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ ♬ πρωτότυπος ήχος – stavroula kalathaki

Το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα, τόσο για τον τρόπο που ο ηθοποιός διασκέδασε με τη σύντροφό του, αλλά και για τη μεγάλη προσήλωση που της έδειχνε. Πολλοί παρατήρησαν, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν τόσο «απορροφημένος» στο σόου της καλής του, που δεν κατάλαβε ότι στο χέρι του δεν κρατούσε ποτήρι με ποτό.

«Τι κρατάει ακριβώς στο χέρι;» γράφουν στο βίντεο. «Στο άλλο χέρι κρατάς το ποτήρι» πρόσθεσε ένας άλλος. Ορισμένοι χρήστες της πλατφόρμας άνοιξαν συζήτηση σχετικά με το αν κρατάει κάτι, που δεν φαίνεται στην κάμερα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, κατέληξαν στο ότι ο ίδιος απλά είχε ξεχαστεί και νόμιζε πως κρατούσε το ποτήρι του.

mpismpiksi983

bisbikis11

mpismpikis32

mpismpikis823

mpismpikis22222