Τοπικά

62χρονος στη Σκιάθο θα «πλημμύριζε» το νησί με κοκαΐνη

Θα «πλημμύριζε» τη Σκιάθο με δεκάδες δόσεις κοκαΐνης, όμως η οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε προχθές το βράδυ στο νησί του Παπαδιαμάντη οδήγησε στη σύλληψη του 62χρονου διακινητή που βρέθηκε με τη μεγαλύτερη ποσότητα της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας για το 2018 στη Μαγνησία.
Στην κατοχή του άνδρα, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Σκιάθο, βρέθηκαν 61,7 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλα 16 φιξάκια (νάιλον συσκευασίες) βάρους 14,1 γραμμαρίων. Η συνολική ποσότητα των ναρκωτικών αντιστοιχούσε σε 76 περίπου δόσεις. Ο διακινητής βρισκόταν υπό την παρακολούθηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ενώ η σύλληψη έγινε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου. Με δεδομένες τις ποσότητες που κατασχέθηκαν, ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη, καταγράφονται στις σημαντικότερες επιτυχίες των διωκτικών αρχών της Μαγνησίας. Εκτός από την κοκαΐνη κατασχέθηκαν επίσης μικροποσότητα κάνναβης (0,8 γραμ.), δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό των 920 ευρώ.
Στη Σκιάθο, όμως, προχθές έγιναν άλλες δύο συλλήψεις Ελλήνων για κατοχή ναρκωτικών. Ενός 39χρονου που βρέθηκε με 4,8 γραμμάρια κάνναβης και 14,5 ναρκωτικά δισκία Lexotanil κι ενός 25χρονου με μικροποσότητα MDMA (χημικό παρασκεύασμα τύπου «έκσταση»). Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.