ΘεσσαλίαΛάρισα

31χρονος Λαρισαίος, πατέρας 5 παιδιών σκοτώθηκε στη Γερμανία

Με τραγικό τρόπο έφυγε από την ζωή ο μόλις 31 ετών Θωμάς από την Λάρισα αφήνοντας πίσω του θλίψη, κενό και μια κορούλα μόλις 7 ημερών.
Την Κυριακή τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο που περνούσε από την Neuenkamper Straße στο Solingen (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία) είδε το αυτοκίνητο του άτυχου 31χρονου, το οποίο είχε ξεφύγει από την πορεία του και είχε πέσει πάνω σε ένα δέντρο. Ο οδηγός ειδοποίησε την πυροσβεστική η οποία μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερε να απεγκλωβίσει τον άψυχο πλέον Θωμά Β.
«Ήταν ένας υπέροχος νέος. Όσοι τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν. Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο άτομο από αυτόν στη ζωή μου», μας είπε ο Σταύρος Κ. που θα βάπτιζε την κορούλα του η όποια ήρθε στον κόσμο πριν 7 ημέρες και δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της. «Δεν πρόλαβε να την χαρεί» συνεχίζει ο Σταυρός Κ. με πίκρα.
Επιθυμία της οικογένειας είναι να μεταφέρουν το παιδί τους στην πατρίδα του στην Λάρισα που εκεί να του δοθεί το τελευταίο αντίο, στην αγκαλιά τους, στο περιβάλλον του, στο σπίτι του. Όμως η μεταφορά είναι ακριβή και η οικογένεια δυσκολεύεται να μαζέψει το ποσό. Φίλοι και γνωστοί του άτυχου Θωμά ζητούν την βοήθεια όλων. «Όποιος μπορεί να βοηθήσει ακόμα και με το πιο μικρό ποσό».
Πηγή: e-bavariagr.de