Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:20
Τοπικά

Χορήγηση 80 αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου






Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι σήμερα 31/3/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 π.μ. στο κτίριο των Π.Ε., στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, διενεργήθηκε κλήρωση για τη χορήγηση 80 αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου που είχαν προκηρυχθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.
Η κλήρωση διενεργήθηκε από υπαλλήλους της Δ/νσης Ανάπτυξης παρουσία των ενδιαφερομένων. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και στη συνέχεια θα κληθούν οι δικαιούχοι, με σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Ανάπτυξης, να υποβάλλουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά για τη χορήγηση των αδειών.
Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων δήλωσε σχετικά: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την άρτια οργάνωση και τον συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών στην διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος υπέρ των δικαιούχων και υπό την συνεχή μέριμνα προσωπικά του Περιφερειάρχη κου Αγοραστού καθώς έτσι δίνεται η δυνατότητα άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος σε εκατοντάδες ανέργους και κυρίως σε άτομα που αντιμετωπίζουν μειωμένες δυνατότητες πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ίδια μέριμνα και διαφάνεια μέχρι την τελική χορήγηση των αδειών, που τόσο την έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας που πλήττονται από την οικονομική συγκυρία.»